Wereld administraties

Appen, inloggen, scannen, herkennen, goedkeuren en boeken maar.
Ofwel: Hoe krijg ik mijn documenten efficiënt van A naar A-fair waar ter wereld ik ook ben.

Altijd inzage in uw administratie waar u ook bent.
Eenvoudig versturen van uw administratieve stukken.

Niet meer in die auto om uw administratie bij ons te brengen. Het mag natuurlijk nog wel. De koffie staat klaar met een gratis advies erbij.

Wij hebben een oplossing gevonden die eenvoudig, effectief, goedkoop is én bijdraagt aan het milieu.

Hoe werkt het?

 1. Wat moet er bij u op kantoor of bij u thuis gebeuren?
  Hier hoeft niets te gebeuren als u over een scanner of een smartphone beschikt. U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Vervolgens kunt u de bonnen en facturen scannen of uploaden. Daarna vindt herkenning van de documenten plaats, niet door een computer maar door mensen en worden uw facturen verwerkt.Hoe dat gaat?
  U scant een factuur in met bijvoorbeeld uw scanner, smartphone of tablet. Die wordt ingelezen door de software. Alle belangrijke informatie op de factuur, die normaal handmatig wordt ingevoerd, wordt 100% herkend.
  Ook kunnen de bankbestanden worden ingelezen.
 1. Wat gebeurt er bij ons op kantoor?
  Vervolgens wordt een voorgestelde boeking voor ons klaargezet. Die hoeven wij alleen nog maar goed te keuren. Tevens moet de omschrijving in het grootboek nog worden toegevoegd. Verder verzorgen wij de aangiften omzetbelasting en stellen wij resultaatoverzichten samen.
 1. Wat kost het?
  Dat hangt ervan af.
  U betaalt voor het abonnement een maandelijkse vergoeding aan de software leverancier. In deze vergoeding is begrepen een bedrag voor A-fair als administrateur/gebruiker van de software en voor uzelf voor het 24uurs inzicht.
  Ook betaalt u een vergoeding aan de software leverancier per scan, factuur of document voor het herkennen en verwerken.
  Daarnaast betaalt u ons voor het goedkeuren van de boekingen, het toevoegen van de omschrijving in het grootboek, het doorlopen van het grootboek, het samenstellen van overzichten en het verzorgen van de aangiften omzetbelasting.
  Al met al zult u een stuk voordeliger uit zijn dan wanneer alle documenten één voor één handmatig moeten worden verwerkt. 

  Het scheelt ons kantoor omzet, maar ons belang is een regelmatige en volledige aanvoer en verwerking van uw administratieve stukken én het bieden van een extra service aan onze relaties.Vervolgens kan A-fair toegevoegde waarde leveren in de vorm van de specifieke advisering waarover u elders op de website wordt geïnformeerd.

 1. Voor wie is het bedoeld?
  Het is zeker bestemd voor:
 • ondernemers met kantoor aan huis,
 • ondernemers die hun administratie (gedeeltelijk) door ons laten verzorgen,
 • ex- ondernemers en vermogende particulieren in binnen- en buitenland.En ook voor:
 • cfo’s, dga’s, algemeen directeuren, financieel directeuren en controllers.