Interim
Interim of interrramp?

Weet wie u in huis haalt als u tijdelijk iemand nodig heeft.
A-fair is geen bemiddelingsbureau, dat een fee in rekening brengt, maar kent een heleboel mensen in haar netwerk die u graag van dienst willen zijn. Wij noemen ze dan ook “onze” adviseurs.
Het zijn mensen die wij kennen omdat we er al jaren mee samenwerken, die bij ons in dienst zijn, of die als ex-ondernemer staan te popelen om jonge ondernemers verder te helpen, of om ondernemers die even vastzitten een steuntje in de rug te geven.
Zoals u elders reeds heeft kunnen lezen komen onze adviseurs uit de logistieke wereld, hoe kan het ook anders in Rotterdam, de productiesector, de dienstverlening.

Zeg nou zelf, het is toch beter samenwerken met mensen die er gevoel bij hebben en die later niet uit beeld zijn als u ze nog eens wilt benaderen?

  • Financieel directeur
  • Directeur
  • Controller
  • Administrateur
  • Assistent Administrateur
  • Coaching & training
  • Onderzoek & analyse op afdelingen of naar activiteiten, inclusief optimalisatievoorstel.

 

Opleiden van uw administrateur tot controller? Doen we!

Hoe vaak kom je tegenwoordig niet tegen dat kandidaten voor de functie van administrateur een salariseis hebben die buiten alle proporties is?

Wij zien voor u een mogelijkheid in het aantrekken van een (jongere) kracht met minder ervaring en deze met behulp van A-fair zelf op te leiden naar de wensen en ideeën zoals deze binnen de organisatie bestaan.
Voor u het weet heeft u een controller in huis!

Coaching en training

Wat nu als u een sollicitant heeft gesproken en u wilt met de kandidaat in zee? Zijn er nog verborgen gebreken, is het een wolf in schaapskleren of is Dr. Jekyll met in zijn kielzog Mr. Hyde binnengeslopen?

Dan maar een assessment laten doen bij een duur bureau?

Ook op dit terrein kan A-fair u leiden naar een oplossing via aangesloten adviseurs op dit gebied.
Verder valt te denken aan loopbaanbegeleiding van werknemers waarin u het verschrikkelijk ziet zitten, maar waarbij het er even niet uitkomt, ondanks al uw goedbedoelde gesprekken.

Onderzoek op een afdeling die niet lekker draait

U had het nog zo goed bedacht. We noemen het geen afdelingen meer, maar gaan er businessunits van maken.
Probleem opgelost? Vergeet het maar. Het is oude wijn in nieuwe zakken. Wie trapt daar tegenwoordig nog in. Dat lukte vroeger nog wel eens.
Had toch een betere aanvliegroute gekozen door een grondige analyse te laten maken door mensen die er voor doorgeleerd hebben. Dat kost geld zegt u? Wat dacht u van de oplossing die uzelf bedacht heeft? Was dat het ei van Columbus?

U heeft nog één kans om de schade te herstellen en dat is door uw wensen kenbaar te maken aan onze communicatieadviseur en samen een uitgekiend plan op te stellen. Het plan kan verrassend simpel zijn, u had het zelf kunnen bedenken, maar de uitwerking enorm effectief.