A-fair is een onderneming die een aantal diensten aanbiedt aan vennoten van VOF’s en maatschappen, directeuren van BV’s in het MKB en het management van grotere bedrijven. Zij zijn de beslissers en de gesprekspartners van A-fair. Ook vermogende particulieren en bankiers/financiers mogen zich tot de doelgroep rekenen.

De specifieke aandacht en maximale betrokkenheid, het intensieve contact en het kunnen aanbieden van een totaalpakket zijn voor A-fair factoren waarmee het verschil met andere organisaties wordt gemaakt.

Hoe dan ook is het een feit dat de advieswerkzaamheden van A-fair het brede karakter van het totale dienstenpakket onderstrepen. Administratiekantoren en “interimmers” zijn er voldoende, maar de combinatie van beide en de uitgebreide adviestak maken van A-fair een zeer allround kantoor waarmee het zich onderscheidt.

Bij A-fair werken zeer ervaren medewerkers, die vertrouwd zijn met het vak en met het respectvol omgaan met klanten en hun belangen. Het netwerk van A-fair staat er borg voor dat alle vragen worden beantwoord en problemen zo mogelijk tot het verleden gaan behoren. Zowel wat de tarieven als het niveau van de dienstverlening betreft behoort A-fair tot de aangename verrassingen.

Onze relaties vinden vooral de in huis samenwerking met een accountantskantoor een groot pluspunt.