Cloud computing: wordt administreren sexy?

Internet boekhouden niet meer weg te denken!?

Natuurlijk kunt u bij A-fair terecht voor internetboekhouden ofwel cloud computing.
U loopt met uw hoofd in de wolken nadat u bent overgegaan tot het internet boekhouden. Alle problemen opgelost. The sky is the limit.

Of toch niet?

Op Schiphol even een bonnetje kopiëren en doorsturen via uw iPhone, BlackBerry of Android smartphone en direct laten boeken op de zaak. Ook kunt u aan iedereen laten zien wat de laatste stand van zaken is in uw administratie, wat het debiteurensaldo is en hoe hoog de winst inmiddels is opgelopen.

We wisten niet dat de ondernemer in Nederland zo te koop liep met zijn geheimen!

Natuurlijk heeft deze wijze van administreren voordelen. U kunt immers overal bij uw administratie en hebt de informatie up to date bij de hand. Maar zeg nu zelf, hoe vaak heeft u hier behoefte aan onderweg en hoe vaak bent u eigenlijk onderweg?

Beschikt u of uw collega ineens over boekhoudkundige vaardigheden waar u vroeger alleen maar van kon dromen? De rapportcijfers logen toen immers niet! Kunt u uw geld niet op een andere manier verdienen, met waar u echt goed in bent? Hoe is de beveiliging in the cloud geregeld, hoe sluiten de andere softwarepakketten aan op uw wolk van een boekhoudpakket? Is het niet veel handiger om goede afspraken te maken met mensen, die er echt voor geleerd hebben, en die open staan voor de moderne techniek?

Bij A-fair hebben we eerst geleerd wat boekhouden is. Ook A-fair gaat met de tijd mee en er zijn opleidingen gevolgd in internetboekhouden. Graag maken we afspraken over de taakverdeling. Wie doet wat? Is dit niet een veel betere manier en bent u efficiënter en kostenbewust bezig? Het gaat toch immers om de kwaliteit van de informatie die u nodig heeft om uw onderneming goed te kunnen (be)sturen?

Maak een afspraak en kom langs. We zullen met u een zo optimaal mogelijk pakket samenstellen.

Er zijn zelfs pakketten die aan de hand van gescande documenten precies weten hoe uw onderneming in elkaar zit. Kennelijk wordt alles “van bovenaf” geregeld.